Despre noi

Inregistrata cu un capital integral privat, firma Expert Crane este intr-o continua dezvoltare! De-a lungul timpului am devenit una dintre cele mai importante societati de testari si analize tehnice din tara, fiind renumiti pentru serviciile de proiectare si executare a masinilor de ridicat!

Alaturi de partenerii nostri

Cream parteneriate de succes

Dezvoltarea si multitudinea proiectelor pe care noi le executam, ne ofera o viziune ampla asupra necesarului tau tehnologic.

EXPERT CRANE dispune de o structura organizatorica flexibila si eficienta, cuprinzand echipe multidisciplinare de specialisti, pregatiti oricand sa satisfaca cele mai exigente cerinte pentru lucrari de un inalt nivel de competenta. EXPERT CRANE ofera atat pentru societati de stat si autoritati din sectorul public, cat si pentru marile companii industriale si comerciale private din domeniul constructiilor industriale servicii de consultanta, proiectare si executare de masini de ridicat. Dispunem de o gama variata de servicii de care puteti beneficia, precum proiectarea, modificarea si expertizarea masinilor de ridicat, dar si executarea de confectii metalice din diverse domenii de activitate.