• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Constructii metalice

Constructiile metalice au ajuns la mare cautare  in ultima perioada. Expert Crane presteaza servicii de inalta calitate in domeniul productiei de confectii metalice. Din 2010, ne-am impus acest domeniu, adunand un portofoliu vast de experienta si clienti multumiti. Proiectam si executam o gama variata de constructii pe structuri metalice.

Printre tipurile de contructii metalice realizate de firma noastra, regasim: hale pe structuri metalice, confectii metalice pentru masini de ridicat, chesoane de poduri rulante, grinzi de ridicare si dispozitive speciale de ridicat.

Calitatea materialelor si serviciilor oferite reprezinta cartea de vizita a firmei Expert Crane. Halele metalice se caracterizeaza printr-o structura de rezistenta realizata din otel 100%. Desi in acest tip de contructie se incorporeaza elemente din lemn, beton sau sticle, materialul predominant va ramane otelul.

Societatea nostra realizeaza atat hale metalice, cat si alte tipuri de contructie de productie si depozitare pe structura metalica. Otelul este un material rezistent si durabil ce poate fi integrat in orice tip de proiect industrial. In functie de destinatia structurii metalice, putem proiecta cu eficienta si promtitudine spatiul de care aveti nevoie.

Otelul este recunoscut pentru durabilitatea sa. Spre deosebire de contructiile traditionale din beton, acesta nu se degradeaza in timp. De asemenea, o constructie metalica este mult mai robust in fata conditiilor meteo si a factorilor externi. In vederea obtinerii celor mai bune rezultate, lucram cu personal calificat cu experienta indelungata. Ne ridicam la cele mai inalte standarde privind calitatea, durabilitatea si functionalitatea contructiilor fabricate de specialistii nostri.

Expert Crane va asigura servicii complete de proiectare si montaj. Executam lucrari complexe si durabile pe tot teritoriul tarii. Va stam oricand la dispozitie pentru a va consilia, a efectua masuratori si a stabili impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul dumneavoastra! 

Expert Crane realizeaza contructii metalice conform standardelor in vigoare si cerintelor beneficiarului. Societatea nostra lucrează cu sudori autorizați ISCIR pentru fabricarea si montarea de contructii metalice.  Toate produsele confectionate si comercializate sunt insotite de documentatie tehnica si avize necesare.

EXPERT CRANE este autorizata ISCIR pentru repararea, execuția și montarea căilor de rulare aferente instalațiilor de ridicat (poduri rulante, macarale portal, grinzi rulante suspendate).

EXPERT CRANE execută căi de rulare noi cu componente GANTREX Belgia, lider internațional în domeniu, conform ultimelor tehnologii apărute în acest domeniu de activitate. Realizarea aliniamentului și nivelmentului se face cu ajutorul măsurătorilor topografice de mare precizie.