• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Consultanta tehnica

Consultanta tehnica reprezinta un aspect important al activitatii noastre. De aceea, avem incluse in serviciile noastre consultanta de design, inginerie, instalare si mentenanta. Dorim sa colaboram indeaproape cu clientii. Impreuna cu acestia, ne straduim sa identificam cea mai buna solutie pentru domeniul lor de activitate. Solutiile oferite de societatea Expert Crane se caracterizeaza prin eficienta si inovatie. Acestea vin cu rapiditate in sustinerea clientului de alege o varianta optima pentru proiectul sau. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere indrumarea necesara si sa porneasca un plan de actiune in functie de nevoile dumneavostra!

EXPERT CRANE pune la dispozitia clientilor:

-Informatii despre prevederile Legislatiei în vigoare referitoare la introducerea pe piata a masinilor de ridicat;
-Informatii despre prevederile Standardelor interne si europene în vigoare privind masinile de ridicat si functionarea acestora si a componentelor în conditii de siguranta;
-Informatiile legate de aplicarea prescriptiilor tehnice I.S.C.I.R.;
-Efectuarea de masuratori preliminare pentru alegerea celei mai bune solutii;
-Verificarea existentei documentelor si documentatiilor masinilor de ridicat, daca acestea sunt complete si corect întocmite;
-Elaborarea documentatiilor tehnice – cartea tehnica a masinilor de ridicat;
-Intocmirea planului de verificari, probe si incercari, manualul de operare si intretinere al masinii de ridicat;
-Intocmirea si avizarea documentatia tehnice preliminare pentru reparatia sau montarea unei masini de ridicat.

Pe tot parcursul colaborarii, va asiguram: analize functionale si de risc tehnic, conditii optime de livrare si instalare, oprimizarea si evaluarea proceselor tehnologice, cercetare tehnica, monitorizare, inspectare si testare, ghid tehnic si de mentenanta.
Toate produsele fabricate si comercializate de Expert Crane Srl vin insotite de documentatie tehniza si avizele necesare functionarii acestora.