Dispozitive de ridicat si masurat

EXPERT CRANE produce o gama diversă de dispozitive de ridicat : grinzi de ridicare, dispozitive de ridicat rotoare, dispozitive de ridicat role de tabla si poate proiecta si fabrica , la cererea beneficiarului, dispozitive de ridicare speciale.

De asemeni EXPERT CRANE proiecteaza si executa sisteme de cantarire pentru poduri rulante industriale, pentru cantariri tehnologice sau comerciale.

Experienta de peste 12 ani in domeniul dispozitivelor de masurat din Romania ne recomanda ca fiind experti in proiectarea si executarea oricarui tip de dispozitiv de masurare si de ridicare. Va punem la dispozitie o gama variata de solutii aferente nevoilor fiecarui client. Expert Crane va usureaza munca si va ofera servicii complete inca de la proiectare si instalare pana la mentenanta ulterioara. La Expert Crane veti gasi utilaje profesionale de ridicare si de cantarire menite sa va usureze munca si totodata sa confere siguranta.

Grinzile de ridicare confera un nivel ridicat de siguranta in exploatare. Acestea dispun de diverse configurati care necesita un efort minim de operare.

 Dispozitivele de ridicat rotoare, role de tabla executa operatiuni de ridicare a utilajelor robuste indiferent de tonaj.

Producem, de asemenea, sisteme omologate de masurare si cantarire a podurilor rulante industriale.

Expert Crane comercializeaza pe piata din Romania dispozitive de ridicat si manipulat de calitate superioara. Dispunem de utilaje de ultima generatie pentru nevoile dumneavoastra. Produsele noastre beneficiaza de garantie si documentatie tehnica.

Respectam cerintele clientului si tinem cont de nevoile acestuia pentru a obtine cele mai bune rezultate. Oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste proiectarea si livrarea produselor noastre.