• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Electropalane si palane manuale

Datorită experienței dobândite, Expert Crane oferă posibilitatea configurării individuale, în funcție de necesitate, a sistemelor de ridicare cu palane manuale și electropalane. De asemenea, va ofera o gama larga de componente pentru toate echipamentele pe care le comercializeaza (producatori STAHL CraneSystems Germania , Donati Sollevamenti Italia), componente ce sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

Acest tip de sistem este destinat industriei de constructii, fabricilor, mediului industrial sau depozitelor. Electropalanele sunt actionate electric si permit ridicarea sau coborarea in plan vertical a greutatilor. Acestea permit manevrarea greutatilor mai mari si asigura o miscare stabila si uniforma. Mai mult, electropalanele sunt mult mai rapide si eficiente in ridicarea greutatilor, decat palanele manuale.

Greutatea ce poate fi ridicata cu aceste dispozitive porneste de la 125 de kg si poate ajunge pana la 2500-3000 de kg. Mecanismul este prevazut cu frana ce asigura mentinerea in siguranta a greutatii si evitarea oricarui accident. De asemenea, viteza de ridicare a greutatii poate fi aleasa de dumneavoastra si setata in parametrii doriti.

Electropalanele pot fi cu lanț sau cu cablu pentru ridicare. 

Comanda electropalanelor se poate face de la sol prin cablu cu o cutie cu butoane sau prin radiocomanda

Expert Crane va sta la dispozitie cu sfaturi practice mediului de lucru in care sunt folosite macaraua si electropalanul. mai mult, va putem ajuta cu consultanta tehnica, revizii sau reparatii.

Electropalane cu lant :

Electropalane cu cablu: