• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Macarale pivotante

Expert Crane se ocupa indeosebi de producerea unei game variate de macarale pivotante ce acopera diverse tipuri de activitati si aplicatii.
Macaralele Expert Crane sunt compuse dintr-un brat pivotant amplasat pe un stalp cu sistem de prindere independent pe podea sau de perete. Acest brat asigura sustinerea unei game largi de electroplane, dar si a altor echipamente speciale de prindere specializate.

De asemenea, componentele de inalta calitate ce intra in structura acestor echipamente asigura solutii profesionale de ridicare. In acest sens, sarcinile vor fi indeplinite rapid, eficient si in conditii de maxima siguranta.

Eficienta macaralelor pivotante este datorata capacitatii de ridicare potrivite sarcinilor usoare cuprinse intre 120 si 5000 de kg. 

Cel mai mare avantaj al acestor utilaje profesionale il constituie faptul ca ofera un grad inalt de manevreabilitate chiar si in spatii de dimensiuni limitate. Designul ergonomic permite utilizarea lor chiar si in spatii inguste si greu accesibile. Flexibilitatea de care acestea dispun sporesc considerabil viteaza de productie a proceselor efectuate.

Aceste macarale pot fi adaptate in functie de nevoile dumneavoastra. Astel ca putem comercializa pe comanda orice tip de dimensiune in raport cu aplicatia dorita de dumneavoastra.

Echipa Expert Crane va sta la dispozitie cu orice tip de informatie necesara. Asiguram consultanta, proiectare si montaj pentru toate produsele fabricate. Pentru probleme de natura tehnica, prestam servicii de tip service la nivel national.

Toate produsele fabricate de EXPERT CRANE poarta marcajul CE si sunt insotite de documentatia tehnica conform prescriptiilor in vigoare din domeniul instalatiilor de ridicat.