• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Verificare PRAM

Verificarea periodica a instalatiei electrice reprezinta primul pas pentru siguranţa personalului care exploateaza sau utilizeaza echipamente si aparatura electrica si din acest motiv este recomandat sa  apelati la specialisti.

Tehnicienii EXPERT CRANE au o indelungata experienta profesionala in activitatea de incercari, testari si VERIFICARI PRAM a instalaţiilor si echipamentelor electrice, experienta dobandita in anii de practica specializata in acest domeniu.

Stransa colaborare cu cea mai importanta Asociatie profesionala din domeniu, Asociatia Romana a Electricienilor – AREL, asigura tehnicienilor noştri cunoştinţe amanuntite si detaliate privind verificarile si testarile periodice cerute de legislatia in vigoare.

Cunostintele aprofundate in domeniu, calitatea serviciilor si nu in ultimul rand preturile decente, sunt atuuri care ne diferentiaza în competitia cu alte organizatii din domeni.


CARE ESTE SCOPUL VERIFICARILOR PRAM – CERTIFICARE SI AVIZ PRAM

Verificari periodice PRAM sunt foarte importante deoarece eventualele abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritătii imobilelor sau asupra vieţilor omenesti şi de aceea recomandam efectuarea acestor verificari PRAM la termenele scadente, precum si de fiecare dată când consideraţi că instalaţia electrică trebuie verificata, avizata sau certificata pram.
Prin masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant si a continuitatii instalatiei de legare la pamant (racord de legare la pamant, nul de protectie, conductoare de echipotentializare, etc.), putem sa verificam gradul de protectie pe care il asigura aceasta instalatie impotriva electrocutarii, dar si sa constatam gradul de uzură a instalaţiilor propiuzise, sau pieselor conexe ce aparţin de acestea.
In urma acestor Verificari PRAM vom putea evalua instalatia si intervenii la timp pentru a executa reparaţiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea să apară din cauza defecţiunilor.
Siguranţa devine astfel masurabila !