• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Poduri rulante

Producem din anul 2009 o gama completa de macarale industriale (poduri rulante mono- si bigrinda) . In baza investitiilor majore derulate in facilitatile de productie reusim astazi sa oferim pe piata nationala si internationala produse de inalta calitate si fiabilitate, dedicate tehnologiei de manipulare a sarcinilor in diferite fluxuri de productie.
Productia podurilor industriale de pana la 100 de tone este realizata la Craiova, in cadrul unei hale de productie echipata la standarde europene cu echipamente specifice. 

In functie de aplicatia dorita si cerintele clientului proiectam, producem si montam macarale industriale cu sarcini intre 0,250 – 100 de tone si ecartamente pana la 30 metri, complet echipate cu componente de calitate .
Macaralele industriale fabricate de catre EXPERT CRANE sunt produse de inalta calitate, care aduc eficienta si productivitate ridicata in cadrul afacerii dumneavoastra:

  • design optimizat al grinzilor
  • caracteristici optime de translatie
  • echipare cu electropalane
  • disponibile diferite tipuri de sisteme de comanda
  • costuri reduse de functionare
  • stabilitate ridicata.

Proiectam si fabricam poduri rulante industriale cu sistem monogrinda si bigrinda conforme prevederilor europene. Produsele de care dispunem intrunesc sarcini de dificultate ridicata.Aceste sarcini sunt indeplinite prin miscari controlate electronic. Astfel, siguranta este pusa in prim plan, iar functionarea acestora este realizata fara probleme. Comercializam o gama variata de echipamente de ridicat standard. In functie de nevoile clientului, producem pe comanda poduri rulante speciale, grinzi rulante suspendate, sisteme de ridicare industriale usoare. Ca producator de poduri rulante, echipamente si sisteme de ridicare, firma Expert Crane asigura asistenta tehnica si reparatii pentru toate produsele si serviciile oferite. Toate produsele livrate de pe linia proprie de fabricatie poarta marcajul CE si sunt insotite de documentatia tehnica conform prescriptiilor in vigoare din domeniul instalatiilor de ridicat.