• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Proiectare executie si montaj

EXPERT CRANE proiecteaza masini de ridicat si constructii metalice aferente masinilor de ridicat si va ofera solutii standardizate in domeniul tehnicii de ridicare si manipulare a sarcinilor din toate domeniile de activitate.

Unul dintre principalele domenii de activitate ale societatii noastre este proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante mono si bigrinda, macarale portal, grinzi de ridicare sarcini, electropalane manuale si electrice, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat adaptate necesitatilor clientului si diverse dispozitive de ridicare si manipulare.

Fiind autorizata I.S.C.I.R. pentru servicii de montaj si service a instalatiilor de ridicat, EXPERT CRANE este certificata CERTIND avand documentat, implementat si mentinul un ,,Sistem de management al Calitatii in conformitate,, cu SR EN ISO 9001:2008/ISO 9001:2008, ,,Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale,, in conformitate cu SR OHSAS 18001:2008/OHSAS 18001:2007, ,,Sistem de management de mediu,, in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005/ISO 14001:2004.EXPERT CRANE abordeaza cu seriozitatefiecare proiect în parte, calitatea lucrarilor efectuate, promptitudinea in executarea acestora, fac din EXPERT CRANE un partener de încredere pe termen lung pentru orice partener sau client care solicita si beneficiaza de servicii si produsele noastre. Un lucru esential de care echipa EXPERT CRANE tine cont in momentul realizarii proiectelor este respectarea cerintelor si nevoilor clientilor sai. Fie ca este vorba de proiectare in scopul montarii, demontarii, executiei, sau amplasamentului pe santier al instalatiilor de ridicat, aveti garantia realizarii unor planuri a caror punere in aplicare va vor ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate.