• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Radio comenzi si linii alimentare

EXPERT CRANE este distribuitor autorizat pentru sistemele de radiocomandă AUTEC SAFETY, în România.

Expert Crane vă oferă posibilitatea de a implementa comanda radio în sistemele macaralelor.  Acest procedeu de modernizare faciliteaza operarea si manipularea utilajelor. Montarea unui astfel de sistem ultra modernpermite operarea de la sol a macaralei fara a mai fi necesara urcarea operatorului in cabina. Astfel ca functionalitatea macaralei poate fi controlate de langa legatorii de sarcina, asigurand verificarea, manipularea si stivuirea corecta si sigura a materialelor.

Asiguram montare si executie profesionala pentru radiocomenzi si pentru tablouri de interfata cu actionare dubla(sol+cabina).

Radiocomenzile sunt compuse in principiu din unitatea principala numita transmitter si unitatea receptoare numita receiver. Transmitter-ul are rolul de a transmite o secventa digitale de date catre receiver. Receiver-ul are rolul de a transforma secventa primita in impulsuri electrice. Fiecare impuls receptat reprezinta o comanda de miscare a macaralei. Aceste sisteme inteligente de operare nu numai ca sunt extrem de eficiente, dar confera de asemenea o manipulare precisa si controlata.

Va punem la dispozitie o gama variata de tipuri de radiocomenzi pentru macarale fabricate in hale proprii de productie. Acestea au aplicabilitate extinsa in diverse domenii de activitate industriala. Se pot comanda instalatii de radiocomenzi pentru urmatoarele utilajaje:

-Poduri rulante;

-Electroplane;

-Macarale pivotante;

-Macarale automate;

-Dispozitive si sisteme de ridicat.

De asemenea, echipamentele de ridicat mobile, actionate cu energie electrica pot fi modernizate cu ajutorul liniilor de alimentare.  Aceste dotari ultramoderne pentru macarale sporesc productia si usureaza indeplinirea sarcinilor.

Echipa Expert Crane este orientata pe respectarea cerintelor si nevoilor clientilor. Pentru mai multe detalii despre amplasarea unui sistem de radiocomenzi, va stam in permanenta la dispozitie. Abordam cu seriozitate cerintele clientilor nostri si dorim sa oferim servicii de cea mai buna calitate.

EXPERT CRANE poate realiza sisteme de comanda radio, în tandem a 2 poduri rulante, astfel ca totală ridicată, să fie suma sarcinilor maxime a celor două poduri rulante( care trebuie sa fie de aceeași sarcină nominală).