• office@expertcrane.ro
  • Simnicu de Sus, T10, P471, Dolj

Revizii si reparatii

Inca din anul 2013, personalul atelierului nostru detine atestare pentru servicii cu caracter tehnic de reparare, intretinere si revizuire a utilajelor si sistemelor de ridicat.

Serviciile de revizii și reparații oferite de Expert Crane sunt disponibile la nivel national.  Reprezentanta nostra se afla in municipiul Craiova, dar putem deschide puncte de lucru pe tot teritoriul tarii in functie de durata proiectului. In vederea obtinerii celor mai bune rezultate pentru afacerea dumneavoastra, profesionistii nostri asigura solutii industriale personalizate si profesionale.

Expert Crane Srl detine autorizarea I.S.C.I.R. pentru prestarea de servicii de intretinere, revizii si reparatii pentru macarale si dispozitive de ridicat.

De asemenea, asiguram montarea si repararea sistemelor electrice de commandă pentru:

-Stivuitoare autopropulsate, avand Sn-25 tone;

-Translatoare stivuitoare, avand Sn=25 tone;

-Macarale deplasabile pe cai cu sine de rulare avand Sn=400 tf;

-Macarale deplasabile pe cai fara sine, avand Sn=100tf;

-Macarale cu brat si/sau platforma rotitoare care lucreaza la punct fix, avand Sn=50 tf;

-Macarale cu brat si/sau platforma rotitoare deplasabile pe cai cu sine de rulare, avand Sn=50 tf;

-Mecanisme de ridicat Smax = 150 t.

De asemenea, asiguram montarea si repararea sistemelor electonice pentru:

-Macarale deplasabile pe cai fara sine de rulare, avand Sn=100tf;

-Macarale deplasabile pe cai cu sine de rulare, avand Sn=400tf;

-Macarale cu brat si/sau platforma rotitoare care lucreaza la punct fix sau deplasabile pe cai cu sine de rulare, avand Sn=50 tf.

Firma Expert Crane va recomanda folosirea in siguranta a macaralelor si echipamentelor de ridicare. Toate serviciile oferite de firma noastra respecta normele impuse de lege. De asemenea, oferim garantie pentru serviciile efectuate

Pe langă reparația clasică cu înlocuirea componentelor defecte sau uzate EXPERT CRANE execută și modernizări de poduri rulante prin înlocuirea, echipamentelor vechi uzate moral cu echipamente de nouă generație, cum ar fi convertizoarele de frecvență, comandă la sol prin radio, comanda și diagnoză utilizând automate programabile.